Over mij

COURAGE betekent… de MOED hebben om het samen anders te doen. Gewoon gaan, open voor nieuwe ontmoetingen, andere wegen verkennen en mooie bestemmingen bereiken.

Iedereen heeft iets moois, iets briljants. Toch maken we daar nog niet optimaal gebruik van. Als verbindend leider en begrijpend tekenaar weet ik het beste in jou en anderen naar boven te halen.

Door te verbinden en verbeelden, breng ik mensen en opgaven samen en zorg dat de energie gaat stromen. Met mijn tekeningen breng ik verhalen en dromen tot leven. Zo wordt voor jou en anderen zichtbaar waar het echt over gaat. Zodra je het voor je ziet, dan kun je het voelen, bedenken hoe je er kunt komen en kom je in beweging.

Van kleine avonturier naar creatieve bruggenbouwer

Als klein meisje hield ik al van avontuur en bouwen. Klom in bomen, ontdekte kleine beestjes en mooie bloemen. Samen met mijn broer zocht ik in de natuur of op de bouwplaats naar stenen, takken, afval en andere materialen. Om – gewoon met de materialen die er zijn – samen een hut, dam of knikkerbaan te bouwen. Zonder het te weten werkte ik toen al circulair en duurzaam.

De afgelopen 20 jaar heb ik in de bouw en infra sector gewerkt. Hier heb ik letterlijk honderden bruggen ontworpen, gebouwd, onderhouden en/of versterkt.
Nog belangrijker zijn de vele figuurlijke bruggen die ik heb gebouwd. Inmiddels heb ik honderden mensen met hun kennis, kwaliteiten en waardevolle inbreng samengebracht.

Diversiteit als kracht en passie als verbinding

Je innerlijke kompas weet altijd de weg. Door helder te zien en te voelen waar je heen wilt, wat je wilt bereiken, weet je welke richting je moet aanhouden, als je ernaartoe beweegt.

Soms is er wel al een weg zichtbaar en blijven toch ook de zijpaadjes interessant om te nemen. Daar ontdek je vaak iets nieuws en kom je tot andere inzichten. Die kun je meenemen naar het grote pad op weg naar de toekomst.

Als we onze waarden zien en samenbrengen, zijn we tot zoveel meer in staat. Dan vormen we een team, zetten stappen en komen we tot goede en duurzame oplossingen voor de grote uitdagingen waar we nu voor staan.

Wil je jouw doelen en dromen realiseren door samen echt stappen te zetten?

Hier word ik blij van!

Op avontuur gaan

Ook in mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur. Ik spring regelmatig op mijn fiets om bossen, bergen of velden te verkennen. Vaak zonder strak plan of doel en met al mijn zintuigen open, nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Ook plons ik in het koude water, om te voelen dat het eigenlijk best wel meevalt als je ontspant en geniet. Ik hou ervan om mooie mensen te ontmoeten en telkens weer versteld te staan van prachtige en veerkrachtige van de natuur, waar we allemaal onderdeel van zijn.

De vruchten plukken

Ik word blij van bossen, bomen en hoe die met elkaar verbinden. Voor je de vruchten kunt plukken, gaat er een heel proces aan vooraf. Je kiest eerst een geschikte plek, zorgt voor goede omstandig-heden, totdat het fruit groot genoeg is om te plukken. In onze voortuin staan lei appelbomen, waar regelmatig mensen een appeltje komen plukken. En m’n grote droom is het creëren van een groot voedselbos waar nog meer mensen genieten van al het moois en lekkers van de natuur.

Tekenen voor de fun

Ben ik even kwijt hoe ik vanuit plezier kan werken en leven, dan kijk ik gewoon af bij mijn kinderen. Die zijn meesterlijk goed in samen spelen, lol maken, nieuwe dingen ontdekken en creatief creëren. Naast het zakelijk tekenen, teken ik daarom ook gewoon voor de fun. Dan leg ik vlug vast wat voor moois ik zie en hoor of ik knip, plak en schilder vanuit gevoel. Vanuit dat beeld volgen de mooie woorden en inzichten als vanzelf.